Om foreningen


Alssund Akvarieforening er en almennyttig forening som er åben for enhver, som tilslutter sig foreningens formål. At varetage og fremme interessen for akvariehobbyen ved afholdelse af mødeaftener med foredrag, diasserier, samtaler, auktioner eller andre aktiviteter. Desuden afholdes hjemmebedømmelser og udstillinger, når dette skønnes at være formålstjenligt. Foreningen tilbyder frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde efter folkeoplysningsloven.

Vi er en forening med over 40 medlemmer, som hører hjemme i Sønderborg kommune, på Bakkensbro Aktivitets Center i Ullerup, hvor vi holder til i vores foreningslokale.

Alssund Akvarieforening er en aktiv akvarieforening. Vi mødes hver torsdag og hygger os i foreningen, med en fiske snak og tage sig af akvarier. Vi planlægger jævnligt ture, hvor vi foretager hjemmebesøg, eller på indkøbsture i Danmark og Tyskland.

Fangst tur

Foder til fiskene

I Alssund Akvarieforening er der plads til alle. Store entusiaster med stor erfaring ligesom nybegyndere der lige har opdaget interessen for hobbyen. Om du er til store eller små akvarier, ferskvand, saltvand, eller havedam. Så har du i Alssund Akvarieforening muligheden for at dele din hobby med andre akvarieinteresserede.

Børs

En gang årligt afholder vi en Akvariedag, med auktion og salg fra forhandlere og private. Ligesom vi har planer om rigtig mange andre ting, som vi håber, vil fremme interessen for vores hobby.

Akvariedag

Akvariemesse i Vejle


Kulturnat