Om foreningen

Alssund Akvarieforening er almennyttig og åben for enhver, som tilslutter sig foreningens formål.

Vi er en forening med over 40 medlemmer, som hører hjemme i Sønderborg kommune, på Bakkensbro Aktivitets Center i Ullerup, hvor vi holder til i vores foreningslokale.

Vi varetager og fremmer interessen for akvariehobbyen ved afholdelse af foreningsaftener med foredrag, diasserier, samtaler, auktioner eller andre aktiviteter. Desuden afholdes hjemmebedømmelser og udstillinger, når dette skønnes at være formålstjenligt. Foreningen tilbyder frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde efter folkeoplysningsloven.

I Alssund Akvarieforening er der plads til alle. Store entusiaster med stor erfaring ligesom nybegyndere der lige har opdaget interessen for hobbyen. Om du er til store eller små akvarier, ferskvand, saltvand, eller havedam. Så har du i Alssund Akvarieforening muligheden for at dele din hobby med andre akvarie interesserede.